Fietsenwinkel vanfiets
INFORMATIEVRAGEN

VAAK GESTELDE VRAGEN

Ontvang ik hetzelfde product als ik op de foto zie?

Wij proberen je een zo'n goed mogelijk beeld te geven van het product dat je gaat ontvangen. Mocht het zijn dat er een kleine afwijking in de afbeelding zit, laat het ons dan direct weten zodat wij nieuwe foto's kunnen maken.

Waar kan ik mijn kassabon bekijken?

Je kassabon kun je bekijken in je accountpagina of na het bestellen in je mail. Tip! Zoek op het nummer van je bestelling om snel bij je kassabon te komen.

Hoe kan ik een artikel terugsturen?

Het terugsturen van je product is minder fijn. Daarom dat wij het proces zo gemakkelijk mogelijk willen maken. Ga naar onze retour pagina om het terugsturen in gang te zetten.

Zal je de voorraad aanvullen van items aangeduid als "niet in voorraad"?

Wij doen ons uiterste best om een product op voldoende voorraad te behouden. Soms kan het zijn dat dit niet het geval is. In 90% van de gevallen laten wij je dan weten of dit product nagestuurd kan worden. In de gevallen waarbij dit niet mogelijk is crediteren wij het bedrag.

Waar kan ik mijn bestelling naartoe sturen?

Je kan je bestelde producten direct naar je werkplaats of huis versturen. Mocht je je bestelling liever naar een vast afhaalpunt sturen, dan is dit uiteraard ook gewoon mogelijk. Kies de gewenste verzendmethode tijdens het plaatsen van je bestelling.

Aliquam quam at et in ipsum at venenatis a eget dignissim aliquam tincidunt ultrices lacus ad consectetur imperdiet sem suspendisse ante a dapibus potenti.Eu parturient parturient magnis tempus molestie augue quam vulputate hac facilisis est nisl pretium a cursus.

Als je ons wat wilt laten weten

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR AL JE VRAGEN